Pengalaman

Pengalaman SEO
Kami berpengalaman tulis artikel SEO sejak adanya SEO itu sendiri. Ini bermakna, usia kerjaya SEO kami sebaya dengan sejarah kewujudan SEO; tidak lebih tua, tidak juga lebih muda.

Daripada zaman “SEO congkang-congkit” hingga zaman “SEO cerdik” sekarang, kami sudah banyak tulis artikel SEO membabitkan pelbagai niche. Untuk lihat contoh artikel yang kami sudah tulis untuk pelanggan, klik di sini.

Baca profil teraju penulisan SEO kami di sini.

tulis artikel, bina web, seo, ini, inidotmy, web, website, bina web, tulis artikel, artikel seo, video animasi, sosial media, socmed, artikel, seo

Fokus dan kepakaran
Kepakaran dan fokus kami ialah menghasilkan konten (content) SEO bagi laman web, blog atau laman edagang (ecommerce) yang mesra enjin carian.

Ini supaya produk dan servis anda mudah serta sentiasa ditemui di enjin carian (search engine) seperti Google dan lain-lain menerusi artikel di laman web atau blog serta laman sosial menggunakan teknik SEO (Search Engine Optimization / Optimasi Enjin Carian).

Kami gabungkan kreativiti (kemahiran menulis artikel) dan teknikal (kepakaran teknik SEO) untuk “menggoda” dan “memujuk”, sekali gus menguasai teknologi enjin carian, termasuk Google dan Bing.

Dengan cara ini, produk dan servis anda sentiasa mudah dan cepat serta kerap ditemui pengguna / bakal pembeli / prospek / kumpulan sasaran di Internet.

Tenaga kerja kami
Kami terdiri daripada sekumpulan personel dengan pengalaman lebih 30 tahun dalam bidang penulisan dan editorial, kewartawanan, penterjemahan, penerbitan, undang-undang penerbitan, advertorial dan pengiklanan, percetakan, teknologi web dan teknologi Internet, termasuk di Media Prima Berhad (dahulu The New Straits Times Press (M) Berhad), Kumpulan Karangkraf Sdn Bhd serta Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP). 

Kami bekerja sebagai satu pasukan yang padu, malah sentiasa mementingkan hasil kerja terbaik. Tiada kompromi!

Baca profil teraju penulisan SEO kami di sini.