Pengalaman

Penulisan Umum . SEO . Artikel
. Berita . Buku . Ebook . Tesis
. Surat Jualan . Landing Page

Pengalaman Penulisan

Antara media yang kami pernah berkhidmat atau menulis ialah akhbar Berita Harian, Utusan Malaysia, Watan, Mingguan Tanahair serta majalah Dewan Masyarakat, Dewan Ekonomi, Dewan Budaya, Dewan Bahasa, Pelita Bahasa, Dewan Kosmik dan Dewan Siswa

Pengalaman

Sejak 1983

Lebih 30 tahun sejak 1983, kami kutip pengalaman penulisan, penterjemahan, kewartawanan, editorial, percetakan, penerbitan (media cetak dan media online) serta undang-undang penerbitan sepanjang berkhidmat dan menulis untuk organisasi ini.

Berita Harian Sdn Bhd
tuliis, tulis artikel, upah tulis artikel
The New Straits Times Press (M) Berhad
tuliis.com, tuliis, tulis artikel
Dewan Bahasa dan Pustaka
tuliis.com, tuliis, tulis artikel, upah tulis artikel, artikel seo
Kumpulan Karangkraf Sdn Bhd
tulis artikel, bina web, seo, ini, inidotmy, web, website, bina web, tulis artikel, artikel seo, video animasi, sosial media, socmed, artikel
Creative Entrerprise Sdn Bhd
Rekod

Pengalaman Penulisan

Sejak 1983 hingga kini

300+

Artikel Umum

300+

Artikel SEO

3000+

Berita
NSTP, 1991
Lebih 30 tahun

Pengalaman penulisan

Kami terdiri daripada sekumpulan personel dengan pengalaman lebih 30 tahun dalam bidang penulisan, penterjemahan, kewartawanan, editorial, percetakan, penerbitan (media cetak dan media online) serta undang-undang penerbitan, termasuk di Media Prima Berhad (dahulu The New Straits Times Press (M) Berhad), Kumpulan Karangkraf Sdn Bhd serta Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP).

Antara media yang kami pernah berkhidmat atau menulis ialah akhbar Berita Harian, Utusan Malaysia, Watan, Mingguan Tanahair serta majalah Dewan Masyarakat, Dewan Ekonomi, Dewan Budaya, Dewan Bahasa, Pelita Bahasa, Dewan Kosmik dan Dewan Siswa.

Pasukan kerja kami juga telah menulis beratus artikel SEO untuk pelbagai media online, termasuk laman web, blog, landing page dan salespage. Lihat contoh di sini.

Pasukan kerja kami juga berpengalaman dalam advertorial dan pengiklanan, percetakan, teknologi web serta teknologi Internet.

SEO

Pengalaman SEO kami sebaya dengan usia kelahiran SEO itu sendiri.

Seusia SEO

Pengalaman SEO

Kami berpengalaman tulis artikel SEO sejak adanya SEO itu sendiri. Usia kerjaya SEO kami sebaya dengan sejarah kewujudan SEO; tidak lebih tua, tidak juga lebih muda.

Daripada zaman “SEO congkang-congkit” hingga zaman “SEO cerdik” sekarang, kami sudah banyak tulis artikel SEO membabitkan pelbagai niche. Untuk lihat contoh artikel yang kami sudah tulis untuk pelanggan, klik di sini.

* SEO – Optimasi Enjin Carian / Search Engine Optimization

Soalan Lazim | FAQ

Ada soalan?

Untuk apa juga info berkaitan servis kami, boleh baca Soalan Lazim (FAQ) di sini.

Untuk sebarang pertanyaan, kami boleh dihubungi di sini.

Semua servis berkaitan. Sila lihat di sini.

Ada banyak. Sila lihat di sini.

Harga kami menawan. Sila lihat di sini.